Tryk & print i alle fomer og størrelser

Fysisk markedsføring er ikke dødt! Skil dig ud fra mængden og få lavet en kvalitstryksag, som dine kunde vil elske at mærke, føle og bladre i.


Værdien af en tryksag

Selvom vi lever i et mere og mere papirløst samfund end førhen, sætter mange af os stadig stor pris på, at få en tryksag i hånden. Her er det vigtigt, at man kan se, der er gjort noget ud af det. Det kan være lige fra visitkort, som er trykt i en god papirskvalitet med efterbehandlet lak og folie, eller det helt store produktkatalog med hardcover og trykt pantone farver med et fedt grafisk design.

Jeg sørger for, at det visuelle står helt skarpt, så dine produkter og din virksomhed er repræsenteret bedst muligt vis.

Papirskvaliteter, efterbandling & offset?

Døjer du med at finde rundt i fagtermerne, når du bestiller tryksager? Du kan lade mig håndtere alt fra idé, udarbejdelse af grafik og opsætning samt levering af færdige tryksager.

Du kan naturligvis også bare spørge mig til råds og vejledning i forhold til hvad du skal kigge efter, når du bestiller tryksager hos din sædvanlige leverandør.

Damsgaard Design

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 60 18 66 03
Lendumvej 256
9870 Sindal
CVR 40829342

Dokumentation