Det rigtige logo skaber værdi

Det første dine kunder ser, vil næsten altid være dit logo. Igennem få farver og enkle forme kan jeg få repræsenteret din virksomhed samt hvad den står for.


Logo design

Et logo er en essentiel del af din virksomheds markedsføring og visuelle profil. Netop derfor bør man ikke gå på kompromis med kvaliteten, da det ofte er det første folk dømmer efter. Jeg sørger altid for, at dit kommende logo er i rød tråd med dit brand  - samt dine værdier.

Jeg designer altid logoer så de fungere på alle medier. Både i høj- og bredformat. Farverne defineres i CMYK og RGB plus pantone, hvis behovet er der.

Jeg hjælper også gerne med en designguide som fremhæver farver, skrifttyper samt grafiske elementer og brugen heraf.

Et godt logo skal symbolisere kernen af din forretning

Det rigtige logo skal være genkendeligt og brugbart. Dette kan man afhjælpe ved at skabe symmetri, bruge forme og ved brug af enkle farver, som tilsammen symbolisere kernen af din forretning. Det er en kompleks opgave for et lille stykke grafik, som derfor kan kræve proffesionel hjælp. Teknisk skal det også fungere på alle platforme som f.eks. web og tryk. Måske skal det skaleres op på siden af en bil, eller et banner til en facade.

Mine logoer leveres altid i alle relevante filformater og størrelser. Så du kan benytte det på alle medier. Farver defineres så du ikke er i tvivl når f.eks. din skiltemand spørger om pantone farven.

Damsgaard Design

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 60 18 66 03
Lendumvej 256
9870 Sindal
CVR 40829342

Dokumentation