Responsivt webdesign som sælger

Et unikt webdesign styrker din visuelle profil og hjælper dig til mere salg, men det kan være omfattende hvis man både skal være teksforfatter, designer og udvikler på én gang.


Webdesign der matcher din virksomhed

Med min baggrund som mediegrafiker og flere års erfaring i web-branchen er jeg yderst kompetent til at udarbejde dit næste webdesign. At få udarbejdet en ny hjemmeside kan være omfattende, hvis man ikke ved hvad man laver. Med et custom webddesign bliver der kælet for alle detaljerne og intet overladt til tilfældighederne, vigtigst af alt - den bliver helt unik og står kniv skarpt.

Jeg er med hele vejen

Jeg står gerne for hele processen med din hjemmeside, fra idé til lancering. Jeg har rigtig mange gode samarbejdespartnere til både SEO, tekstforfatning og udvikling. Sammen kan vi sørge for at din hjemmeside kommer til at hjælpe dig til mere salg, så du kan koncentrerer dig om at lave noget værdiskabende indhold for din forretning.


Hjemmesiden skal se hamrende godt ud, og spille 100%!

Alfa og omega når kunder lander på din nye hjemmeside er at de skal have en god fornemmelse. Derfor er det rigtig vigtigt at få valgt den rigtige stil, farver, billeder og grafik. Jeg udarbejder et webdesign der matcher jeres virksomhed til punkt og prikke. Hvis vi for brug for noget ekstra tekst, nogle kanon gode billeder eller noget helt tredje, så står jeg gerne for hele processen med mine samarbejdspartnere.


Nyhedsmails, SoMe og webbanner

Grafisk opsætning af nyhedsmails, annoncer til sociale medier eller et grafisk banner til et online banner-spor. Jeg sørger for at fremhæve det væsentlige på en let og elegant måde. Det gør at dine slutbrugere er mere tilbøjelig til at købe eller kontakte din forretning!

Damsgaard Design

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
T: 60 18 66 03
Lendumvej 256
9870 Sindal
CVR 40829342

Dokumentation